ERZURUM / PALANDÖKEN - Türkan Kubilay Özel Eğitim Anaokulu

Nis

Dünyada her 100 çocuktan 1'inin otizmi olduğu tahmin edilmektedir. "Otizme Mavi Işık Yak" projesi kapsamında panomuzu hazırladık. Gün içerisinde hazırlanan etkinliklerle keyifli vakit geçirdik.

365 GÜN OTİZM BİZİMLE

Nis

Ramazan ayının son günlerine denk gelen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde velilerimizle iftar için toplandık.

Mrt

Okulumuz Kütüphanesine Kitap Yardım Etkinliği düzenleyen değerli velimiz Zeynep Karapınar 'a teşekkür ediyoruz. 0-6 yaşa uygun seçtiği hareketli, 3 boyutlu, bol görselli yaklaşık 35 kitap sınıfımız çocuklarının hemen ilgisini çekti.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü için pano hazırladık. Panomuzu Down sendromlu öğrencilerimizle birlikte hazırladık. Farklarıyla fark yaratan öğrencilerimizin farkındayız.

Mrt

Öğrencilerimizle 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü ve Erzurum'un kurtuluşunu beraber pano hazırlayarak kutladık. Milli şiirimizin her kıtasını bir sanat etkinliği olarak hazırlayıp sonrasında panomuzu oluşturduk.

Mrt

Baharın gelişini yaptığımız etkinlikle kutladık. Ana sınıfı öğrencilerimiz yırma yapıştırma yaparak ortaya muhteşem bir şemsiye resmi çıkardılar. Yapılan şemsiye bahara bir merhaba olsun.